Tekststørrelse
A+ A-
Kontrast
farge.png lofi.png
Vær fra yr.no
Delvis skyet
skoleløp_moen

Skoleløpet 2018 var en suksess! Moen skole har gitt mest i Askim.

Onsdag 17. oktober løp elevene på Moen skole hinderløype til inntekt for kirkens bymisjon. Med 37 dager igjen av aksjonen har Moen skole i følge giverstafett.no gitt mest i Askim.

Skoledagen startet med felles oppvarming i skolegården før de eldste elevene løp en løype på en kilometer med innlagte hindre. De yngste elevene slapp unna med en løype på 500 meter. Da løpet var ferdig arrangerte elevrådet kantine hvor deler av overskuddet også gikk til TV-aksjonen. 

Moen skole har til nå samlet inn i underkant av 40000 kroner til kirkens bymisjon og troner med det øverst på giveroversikten i Askim. Dette til tross for at det ennå er 37 dager igjen av innsamlingsaksjonen som har som mål å skape et varmere og mer inkluderende samfunn.

"Foreløpig har 99 sponsorer betalt inn via spleis.no, og allerede har vi fått inn så mye." sier en engasjert eventkoordinator for skoleløpet, Lise Kristin Flølo.

Merkantilansvarlig Aud Åse Syversen er ikke i tvil. "Tenk når alle har betalt. Vi kommer til å runde 45000!" sier hun med et bestemt smil om munnen. Hun minner om at spleis.no/39814 er nettadressen for å bidra til innsamlingen som er åpen helt til 1. desember.

Totaloversikten for givere i Askim kan man følge på https://giverstafett.no/ostfold/askim.

Takk til alle som har bidratt!

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut